INDIVIDUELL TRANSSESSION

Under denna session går jag i trans och släpper igenom min högsta ljusmästare, Matataki. Hans syfte är att hjälpa människorna i sin uppstigning och själsliga utveckling. Han kommer därför att berätta mer om dig och vad du behöver för att komma vidare på din väg.


Ibland kan han även släppa igenom dina guider som talar direkt till dig, eller så förmedlar han deras budskap.

PRIS:

60 min          1 450 kr

Under denna session har jag tagit ett kliv tillbaka och tillåter på detta sätt min ljusmästare möjlighet att tala direkt med dig. Jag är i transtillståndet ca 50 minuter.


Jag spelar alltid in sessionen så att du kan lyssna igen då mycket sker under sessionen, både medvetet och omedvetet.


Om Matataki:

Min ljusmästare har haft fyra signifikanta liv på jorden där han stigit ner som en stor mästare för att hjälpa människorna att inse sin inre kraft och den magi vi alla bär på. I denna tid sker hans arbete istället genom mig och ett par andra transmedium i världen. Han har ännu inte velat att jag ska benämna honom med det namn som människorna främst känner honom som men många klienter brukar kunna känna in hans energi så tydligt att de förstår vem han är. Tror dock han är redo att avslöja detta på bred front snart. 


Förberedelser för dig:

Förbered vad du vill veta, vad behöver du svar på för att komma vidare i livet?


Under sessionen så släpper mitt medvetande kroppen, därför kommer jag inte kunna svara på de budskap som kom igenom. Men vi kan självklart gå igenom dina funderingar efteråt.


Skillnaden mellan ”Medial vägledning” och ”Individuell transsession”

Medial vägledning:
Där kanaliserar jag visdom från universum, vanligtvis från dina guider. De berättar de saker som de ser är viktigast för dig just idag. Dessa budskap förmedlar jag så som jag får dem.

Individuell transsession:
Här kliver jag åt sidan och överlämnar min kropp och mitt medvetande till min högsta ljusmästare. Här går informationen inte via mina sinnen som i en medial vägledning utan kommunikationen sker direkt via min kropp till dig. Jag brukar inte vara medveten om vad som sades under tiden då jag inte är närvarande.


Hur går sessionen till:

Jag har avsatt 1,5 timme till denna session, pga att jag behöver förbereda mig innan klienten kommer och sedan behöver jag tid på mig att komma tillbaka efter sessionen. Så därför kostar denna session mer än en Medial vägledning.


unsplash