SKRÄDDARSYDD MEDITATION

Vid en skräddarsydd meditation så kanaliserar jag meditationen, dvs jag låter dina guider visa mig vägen och vad som behöver göras. Jag tar dig då med på den resan helt efter guidernas process. Detta gör att meditationen blir helt utefter dina behov, just idag.

 

Det kan vara blockeringar, beteendemönster eller oroskänslor du behöver släppa taget om, beslut du står inför i ditt liv som du inte vet hur du ska ta dig an eller kanske en process för att knyta dig närmare ditt högre jag och ditt högsta syfte. Ibland kan det då vara lättare att lösa knutarna i meditativt läge.

PRIS:

60 min          1150 kr

Meditationen kommer guida dig längs den väg du behöver gå för att utveckla dig själv och din livssituation på bästa sätt. Genom att komma in i ett meditativt läge kommer du också ha lättare att komma i kontakt med ditt eget universiella team.

 

Du kommer få ta del av väldigt välgörande och högfrekventa energier som på djupet hjälper dig att läka och komma vidare. Ofta har vi blockeringar i vårt undermedvetna som är svåra att nå annars. När du då förstätter dig i ett meditativt tillstånd kommer dina guider att hjälpa dig att nå blockeringarna på ett naturligt sätt vilket är väldigt förlösande och välgörande.

 

Sessionen tar ca 60 minuter men meditationen i sig blir allt från 30 - 50 minuter, allt utefter vad du behöver. Meditationen spelas även in och skickas till dig i efterhand så du kan lyssna fler gånger, vilket jag varmt rekommenderar för att du ska få absolut full effekt.

 

Blir meditationen av det kortare slaget så går det bra att ställa frågor till ditt team, inom de bokade 60 minuterna, för vidare medial vägledning.

 

Inför sessionen är det bra att du tar en stund för dig själv för att komma ner i varv och släppa alla tankar och funderingar kring vardagen. Detta gör att vi snabbare kan komma in i den djupare processen och uppnå starkare resultat.