OM MIG

Utbildningar & Kurser:

- Medial & Personlig utveckling, helgkurs, Billablin, 2020

- Utveckla dina mediala förmågor, terminsutbildning, Billablin, 2020

- Universiell Kommunikatör®, yrkesutbildning, Billablin, 2021

- Atlantis Healingkurs, steg 1, Paula Rabenius, 2021

- Kurs i högre kommunikation, Transmediumskap, Paula Rabenius, 2021

- Atlantis Healingkurs, steg 2, Paula Rabenius, 2022

Min medialitet är något som kommit till mig väldigt starkt under de sista fem, sex åren. Jag har alltid haft en stark känsla av att det finns något annat, något större, som jag inte helt kunnat sätta fingret på. Även har jag alltid skämtsamt sagt att jag är väldigt gammal och att jag levt många gånger. Detta då jag i många situationer har känt att jag kan eller förstår saker, även om det är första gången jag gör det. 


Genom min resa har jag kopplat samman mig med mitt högre själ och på djupet förstått mer om vet jag är och vad mitt syfte på jorden är. Som så många andra på jorden just nu är jag här för att assistera i mänsklighetens och jordens uppstigning till en högre frekvens.

Som en uppstigen mästare är mitt syfte att hjälpa andra att bli ett med sitt högre jag och fullt ut börja leva sitt liv i full kraft. Allt för att lyfta kollektivet och få till transformationen till att fullt ut träda in i den gyllene tidsåldern.


Min utveckling har också gett mig en annan förståelse och perspektiv av vår värld. Detta är något som gett mig ett otroligt mycket rikare liv och ett helt annat lugn.


Just den känslan är något jag önskar att alla ska få uppleva, känslan av att vara på rätt väg och att man är i hjärtat. Därför valde jag att utbilda mig till Universiell Kommunikatör® för att helt säkerställa att jag är en ren kanal för universiell visdom, allt för att kunna hjälpa andra att hitta sin väg. 


Genom mitt nära samarbete med min högsta ljusmästare, både genom hans nära vägledning men också som transmedium, arbetar vi aktivt med att fullt ut leda människor framåt för att alla ska kunna leva i sin fulla kraft och högsta syfte.


Jag hoppas att detta gett dig en lite bättre bild av vem jag är och att du hör av dig om du känner att jag kan hjälpa dig på din resa till att återväcka din själsliga kraft och vakna upp till ditt sanna jag!


Med varma hälsningar,

Elin Johansson