K A N G E N V A T T E N

Optimera din hälsa med levande vatten

Vi är alla vatten...


Allt levande på denna jord är helt beroende av vatten men tyvärr är allt vatten inte skapat på samma sätt.


För att våra kroppar ska fungera på optimalt behöver vi LEVANDE vatten som är rent, strukturerat och alkaliserat, precis så som naturen skapat det från början.


Genom att dricka Kangenvatten® ger du din kropp möjlighet att fungera på dett sätt som det är tänkt. Kroppen läker sig själv, inifrån, genom att vi ger den rätt förutsättningar samt låter immunförsvaret jobba med yttre faktorer, inte för att vi föder den med gifter.

Vad är då Kangenvatten®?


Kangen är ett japanskt ord som betyder “tillbaka till källan”. Och det är precis vad det är, ett vatten som är precis så friskt och levande som från några av världens bästa naturliga källor.


Genom avancerad japansk teknik har man lyckats simulera de processer som sker naturligt i världens renaste och främsta källor. På det sättet kan du nu få levande källvatten hemma i ditt kök.


Enagics vattenjoniseringsmaskin omvandlar ditt kranvatten till renat och superoxidativt vatten med en molekylstruktur som bidrar till optimal återfuktning på cellnivå. Detta hjälper både  våra celler till att detoxa, fullt ut återfuktas samt försätter våra kroppar i ett alkaliskt tillstånd - allt för att våra kroppar ska fungera fullt ut så vi kan vara friska och må så bra som möjligt.


Maskinen ansluts enkelt till din kran och leds sen genom maskinens filter för att ta bort klor, bakterier, lukt, bly, rost, microplaster och andra skadliga kemikalier och föroreningar. Därefter går vattnet igenom en elektrolysprocess som omstrukturerar vattnet och producerar joniserat, alkaliskt och surt vatten.

"Nu kan du ha ett av världens bästa källvatten - hemma i ditt kök!"

5 vattentyper - 1 maskin

"Skapa ett helt giftfritt hem genom att byta ut alla rengöringsmedel mot VATTEN!"

5 olika typer av vatten - en 100% giftfri tillvaro


2.5pH STARKT SURT VATTEN
Detta vatten är starkt desinficerande, även vetenskapligt känt som "hypoklorsyra”. Det är ett helt giftfritt, naturligt desinfektionsmedel som används för städning, att desinficera köksredskap, bänkskivor och annat. Används inte för att dricka.

6.0pH SKÖNHETSVATTEN
Detta vatten ligger nära hudens naturliga pH och är känt för sina sammandragande effekter. Använd till ansiktstvätt och som ansiktsvatten för att balansera hudens pH. Perfekt att ha som återfuktning under dagen genom en sprayflaska. Väldigt bra som hårvård både på människor och husdjur. Även växter tycker om detta vatten. Används inte för att dricka.


7.0pH RENAT DRICKSVATTEN
Detta vatten är rent och helt fritt från klor, rost och grumlighet. Ett neutralt vatten som är ett utsökt dricksvatten till maten. Även bra för beredning av barnmat och välling. Detta vatten är också viktigt att använda i kombination med konventionella mediciner.

8.5pH - 9.5pH KANGENVATTEN® - MOLEKYLÄRT VÄTE
Denna typ av vatten är perfekt för att dricka och till hälsosam matlagning, te och kaffe. Detta elektrolytiskt reducerade, väteberikade vatten arbetar för att återfukta din kropp på djupet och till att förse dig med massor av antioxidanter, som är optimala för god hälsa.
Detta är det vatten du ska dricka, laga mat, brygga kaffe och te på. pH 9.5 är högst väteberikat och kan användas med fördel ihop med träning för optimal återhämtning.


11.5pH STARKT ALKALISERAT VATTEN = för rengöring

Detta unika vatten bevarar hygienen i ditt dagliga liv tack vare sin starka rengöringseffekt.
Då vattnet är fettlösande så kan det användas till att rengöra feta ytor (t.ex. spis), det tar bort bekämpningsmedel från grönsaker och frukt vid blötläggning. Fungerar även att använda istället för diskmedel i diskmaskin och tvättmedel i tvättmaskin. Ska ej drickas.

Varför är det så viktigt med joniserat vatten?


Våra kroppar är i stor del uppbyggt på elektriska impulser och för att våra celler ska fungera optimlat behöver de elektroner. När vi går miste om elektronerna blir vi uttorkade och en oxidering sker i våra celler. Att spendera mycket tid inomhus, utsättas för strålning, kemikalier, stress, dricka positivt laddat vatten (dött vatten) m.m. stjäl elektroner ifrån oss.


Men hur kan vi få i oss elektroner? Det är framför allt här som vattnet kommer in. Genom att vara ute i solen, jorda oss genom att vara i naturen, äta ekologisk naturlig mat, och framför allt att dricka negativt laddat vatten (levande vatten).

ERW-vatten (electrolyzed reduced water) finns fortfarande naturligt på ett fåtal platser, t.ex.:

  • Okinawa, Japan

  • Nordenau, Tyskland

  • Laurdes, Frankrike

  • Tlacote, Mexico


Människor har gjort pilgrimsresor till dessa ställen och gör än idag. Man vet dock inte hur länge vi kommer att ha kvar dessa källor naturligt. Nu har du dock möjligheten att ta källan till ditt hem.

Varför Enagic?


Enagic är det företag som tillverkar de maskiner som jag rekommenderar och arbetar med. Anledningen att jag valt deras maskin är bl.a.

• De enda maskiner som tillverkar Kangenvatten®.

• Patenterad teknik med högsta internationella standard & flerfaldiga certifieringar.

• Medicinsk klassad maskin med 5000+ läkare & forskare som står bakom teknologin.

• Används på 200+ sjukhus i världen för vattnets läkande egenskaper.
• Maskinernas livslängd på 25+ år.
• Höga nivåer av molekylärt väte.

• Livstidsservice av maskinen.
• Väletablerat företag på ca 50 år med drygt 40 kontor världen över.

"Kranvatten har lika hög, oxidativ effekt på våra celler som läsk!"

Vill du veta mer? Hör av dig genom att klicka på knappen nedan!

Eller besök min hemsida levandevatten.com