KUNDRECENSIONER

Stort tack Elin!

Du och teamet är fantastiskt duktiga. Det är så många detaljer i meditationen som gör mig häpen. Verkligen skräddarsydd utifrån mina behov. 


I själva meditationen gjorde de precis allt som jag älskar och behöver. Bara det att min guide bar mej fram... det kommer tårar bara jag tänker på det, eller att jag fick ett varmt bad! Jag har gått och längtat efter ett varmt bad i flera veckor, mina barn badar var och varannan dag men jag har inte givit mig själv den tiden. Och att de ville att jag skulle undersöka växtligheten! Jag älskar naturen. Odlar massor, och speciellt örter. Tack tack tack


Stina

Min transsesion med Elin var helt magisk.

Jag var hållen i så mycket kärlek av ljusmästaren Matataki som berättade om min själ, transformerade energiblockering hos mig i hjärtat och även gav mig inblick hur jag kan se vissa händelser i livet från ett högre perspektiv.


Kände ett enormt lugn i hjärtat och även glädjen att få vara i han närvaro och energi.

Tack Elin för att du håller denna höga frekvens och att du delar med dig av din gåva.


Rekommenderar varmt Elin ❤️


Laya

Har haft sessioner med Elin flertalet gånger under ca. 2 år. Det är en riktigt fin stund där man känner sig både trygg och spänd för vad som kommer komma fram under stunden.


Jag har provat på både medial vägledning och tidigare liv kanalisering. Det har kommit upp saker som har varit så träffande och det har gråtits och skrattats. Det är guider som hurrat och puttat mig i rätt riktning. Tidigare liv var en otrolig stund där en av mina rädslor i mitt liv dök upp. Elin vägledde mig så otroligt mäktigt igenom och bearbetade den stunden.


Rekommenderar varmt att boka en session med Elin, man känner sig både upplyft och stärkt efteråt!


Jessica