Be the change - Förändra ditt liv med levande vatten!


Välkommen till första steget mot det liv DU drömmer om. 


Under våra liv får vi lära oss att vi ska leva på ett visst sätt, vi ska gå igenom skolan på ett visst sätt, vi ska jobba 9 - 5, vi ska uppvisa en positiv och glad yta oavsett hur vi mår.

Vi har alla genomgått dessa försök att stöpas i en och samma form för att "passa in". Tänk om vi istället för att se hur vi ALLA ÄR UNIKA! Vi har alla våra styrkor och förmågor som kompletterar varandra. Genom att försöka vara lika så motverkar vi egentligen vårt syfte och därmed utveckling och framgång både av oss som personer men också mänskligheten.


På denna sida vill jag därför visa DIG hur DU kan skapa den förändring som DU söker i DITT liv!

"Genom att försöka vara lika så motverkar vi vårt syfte och personliga utveckling."

"Sluta sätt hinder för dig själv, DU har makten att förändra!"

För mig är frihet otroligt viktigt, frihet att kunna bestämma över mitt liv, frihet att göra saker när och hur det passar mig. Jag har en lång och framgångsrik karriär i ryggsäcken där jag jobbat med några av sveriges största varumärken men till slut sa min kropp och själ ifrån. Det var viktigt att förändra mitt liv så att JAG kunde må bra i varje del av livet. Att JAG tog tillbaka makten över MITT liv genom att göra de förändringar JAG behövde.


Jag vill inspirera till att våga drömma, våga släppa lite på tyglarna och känna på känslan av att det kanske går att göra saker på ett lite annorlunda sätt än vad vi fått lära oss i skolan.


Vi lever i en tid av konstant förändring och utveckling, så även de arbetssätt vi har. Idag behöver vi inte jobba fasta tider på en fast arbetsplats, möjligheterna är sååå mycket större. Därför vill jag även hjälpa DIG som söker mer tid & frihet i livet till att starta en liknande online verksamhet som mig. Och jag lovar, kan JAG så kan DU!!


Hur skulle DU vilja leva DITT liv?

Är du redo att...


  • Göra något mer meningsfullt men vet inte riktigt vad eller hur.
  • Lägga din tid på det som betyder något för DIG.
  • Vara FRI att leva DITT liv som du vill, att UPPLEVA livet fullt ut, utan finansiella begränsningar.
  • Är beredd att lära dig nya saker, utmana dig själv för att på så sätt skapa förändring för dig själv och andra.
  • Hjälpa andra att vakna upp vikten av optimalt vatten för vår holistiska hälsa.
  • Skapa ett nytt liv för dig och dina nära & kära.


Då tycker jag du ska klicka dig vidare... 

unsplash